продукти:
500 гр.свински бут;
1,200-1,500 кг.картофи;
200 гр.гъби;
2 глави кромид;
2-3 стръка копър;
сол;
черен пипер;
олио;
соев сос;
Обелваме и нарязваме картофите на шайби.Прибавяме към тях целите гъбки и наедро нарязания кромид.Овкусяваме с черния пипер и солта.Поръсваме с олио/по-обилничко:)))/.Свинския бут го купих не нарязан на парченца,а шайба с малко кокалче в средата.Него го посоляваме и поръсваме със соев сос 20-30 мин.преди да го сложим във фурната.
В тавичка подходяща за печенето постиламе по-голямо парче готварска хатрия ,в която изсипваме зеленчуците и между тях наместваме и шайбата свински бут.
Поставяме стръковете копър и затваряме вкусния плик.Затварянето правим с клечки за зъби.
Печем във фурна на 160С за около 2 часа.
Каква вкусотия виждам...представям си колко сочно е станало месото!Не съм се сетила да ползвам копър,ще пробвам.
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубава нова седмица,Миленка!
Винаги месото в плик става вкусно!
ОтговорИзтриванеИ аз не съм пробвала копър към свинското, добре звучи - свежо, май и в плик не съм пекла:) а пък изглежда много вкусно.
ОтговорИзтриванеIt looks absolutely yummy!
ОтговорИзтриванеСтрахотно е!
ОтговорИзтриванеПоздрави
Ида с винцетоооо!
ОтговорИзтриванеСтрашна вкусотийка!
Прегръдки Миленче:)
Estupenda receta me gusta luce muy sabrosa,abrazos y abrazos
ОтговорИзтриванеabrazos para ti :))
Изтриванеciao
ОтговорИзтриванеStefania
çestita nova godina .
ОтговорИзтриванеКаква вкусотия и сочно е месото
ОтговорИзтриванеМиленка, много апетитно и красиво. С това опаковане месцето сигурно е мозък!
ОтговорИзтриванеLooks amazing! Great recipe!
ОтговорИзтриванеLove your blog!
Ехее, хартия за печене - не съм се сещала - толкова е просто, че чак гениално :))
ОтговорИзтриванеБраво за идеята и хубавото изпълнение !
wauuuu che bonta!!!!
ОтговорИзтриванеМиленка много вкусно звучи, а и изглежда апетитно. Поздрави!
ОтговорИзтриване