продукти:
800 гр.свински бут/шайба от бута с кокалче/;
3 скил.чесън;
1 суха чушка/люта/не е задължителна;
2 с.л.олио;
4-5 с.л.лимонов сок;
сол;
черен пипер;
Шпековаме месото с нарязаните чеснови скилидки.Посоляваме със сол и черен пипер.Поливаме с лимоновия сок и олиото месото и от двете страни.Поръсваме с наронената суха люта чушка/по желание/.Прибирамев хладилника най-малко за 3-4 часа.
Приготвянето е от лесно,по лесно-печем на сух тефлонов/керамичен/тиган:))
Прекрасна пържола:сочна и ароматна!
Да Ви е вкусно!
Щом пържолкатоа е сочна-става.Изглежда апетитно...
ОтговорИзтриванеХубава вечер!
Не само видът и е апетитен,Живе....направо ти увеличава апетита/буквално/:)))Прегръдки!
Изтриване