продукти:
3 бр.ябълки;
1 бр.круша;
5-6 с.л.дюлева(кайсиева,крушева) ракия;
6 с.л.нерафинирана захар;
2 с.л.бяла кристална захар;
50 гр.краве масло;
оризово фиде;
канела;
Заграяваме маслото в тиган.Когато температурата е достатъчно висока сипваме плодовите резани(по-едрички).Поръсваме ги със захарта.Разбъркваме около пет минутки и добавяме алкохола заедно с фидето.Подправяме с канеления прах.Не забравяме да разбъркваме за още 3-4 мин..
Сервираме охладен десерта!
Еха, страхотно! И особеноо с това оризово фиде! Миленче, много хубава идея. :) Направо опияняваща... Поздрави и хубав ден. :)
ОтговорИзтриванеАааааааа с чаша червено френско вино ще е нещо невероятно, Миленче!
ОтговорИзтриванеАма че интересно това с фидето!
ОтговорИзтриване