понеделник, 1 октомври 2012 г.

ПАКЕТИРАНО СВИНСКО С КАРТОФИ



продукти:

500 гр.свински бут;
1,200-1,500 кг.картофи;
200 гр.гъби;
2 глави кромид;
2-3 стръка копър;
сол;
черен пипер;
олио;
соев сос;

Обелваме и нарязваме картофите на шайби.Прибавяме към тях целите гъбки и наедро нарязания кромид.Овкусяваме с черния пипер и солта.Поръсваме с олио/по-обилничко:)))/.Свинския бут го купих не нарязан на парченца,а шайба с малко кокалче в средата.Него го посоляваме и поръсваме със соев сос 20-30 мин.преди да го сложим във фурната.

В тавичка подходяща за печенето постиламе по-голямо парче готварска хатрия ,в която изсипваме зеленчуците и между тях наместваме и шайбата свински бут.

Поставяме стръковете копър и затваряме вкусния плик.Затварянето правим с клечки за зъби.

Печем във фурна на 160С за около 2 часа.


17 коментара:

  1. Каква вкусотия виждам...представям си колко сочно е станало месото!Не съм се сетила да ползвам копър,ще пробвам.
    Поздрави и хубава нова седмица,Миленка!

    ОтговорИзтриване
  2. Винаги месото в плик става вкусно!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз не съм пробвала копър към свинското, добре звучи - свежо, май и в плик не съм пекла:) а пък изглежда много вкусно.

    ОтговорИзтриване
  4. Ида с винцетоооо!
    Страшна вкусотийка!
    Прегръдки Миленче:)

    ОтговорИзтриване
  5. Estupenda receta me gusta luce muy sabrosa,abrazos y abrazos

    ОтговорИзтриване
  6. Каква вкусотия и сочно е месото

    ОтговорИзтриване
  7. Миленка, много апетитно и красиво. С това опаковане месцето сигурно е мозък!

    ОтговорИзтриване
  8. My dear,
    I found your blog by chance, while peeking others and I decided to check it out! I’m glad I did it, because I am really delighted with yours. It's beautiful, well structured, interesting… and it has completely got me hooked. I think we're going to get along just fine! ;) I'd like to invite you to meet my space as well and I hope you'll have as much fun as I am having in yours!
    I wish you lots of success
    kisses
    http://cottoncandy-peaches@blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  9. Ехее, хартия за печене - не съм се сещала - толкова е просто, че чак гениално :))
    Браво за идеята и хубавото изпълнение !

    ОтговорИзтриване
  10. Миленка много вкусно звучи, а и изглежда апетитно. Поздрави!

    ОтговорИзтриване