продукти:
100 гр.бекон;
1 гл.кромид/малка/;
6 бр.яйца;
2-3 с.л.олио;
сол;
лют червен пипер/пожелание/;
Нарязваме бекончето и лука и ги запържваме в олиото.Когато лукът се е избистрил,чукваме яйцата,посоляваме и бъркаме до готовност.
Поднасяме с поръсено люто пиперче/по желание разбира се:)/!
Ех, Миленка, обичам всички съставки, само където и яйцата и бекона не са от разрешените ми продукти. Представям си една чинийка с туршийка до твоята порция и ще се скрия да не ме видят и ще опитам поне по 1-2 хапки... :)))
ОтговорИзтриванеПоздрави и една прекрасна неделя от мен!
И аз се присъединявам към Вени, да и правя компания!
ОтговорИзтриванеЩе ни направиш ли по едно айрянче:)))
Целувки*)))
Вени,Кате чакам Ви!Айрана е готов.....и люти чушлета има като добавка на яйцата!Прекрасни сте момичета:))))
ОтговорИзтриванеНахлуха спомени от студентските ми години :) Лесни, но много вкусни ястия като това, никога не остаряват (и не се забравят). Поздрави и хубав ден, Миленче!
ОтговорИзтриванеКато дете баба на село ми правеше едни чеснови-бъркани яйца със сланинка(скоро ще ги приготвя)-по-вкусно нещо не съм яла:)))).Така е Елти:В простите неща се спотайва най-голямата красота!Прегръдки:)!
ИзтриванеПростичко, лесно и вкусно! Със сланина, с колбас; с пресен лук, чесън, праз лук - толкова много разновидности и все много вкусно!
ОтговорИзтриванеДояде ми се :)
Прегръдки и приятна вечер!
Тили,прегръдки:))))и прекрасен понеделник!
Изтриване