четвъртък, 10 януари 2013 г.

ШПЕКОВАН ВРАТ


продукти:

600-700 гр.свински врат /паприкован/без кост;
1 шепа стафиди;
3-4 скил.чесън;
1 морков/по-голям;
2 с.л.олио;


Шпековаме месото с парченцата морков,чесън и стафидките  от всички страни.
Пъхваме месото в плик за печене и го поливаме с олиото.

Завързваме плика и го надупчваме с игла от горната му страна.Печем като в тавичката сме сипали 1 ч.ч. вода.
Печенето се осъществява на 180С за около 1 ч. и 30 мин..




5 коментара:

  1. Лесно и много апетитно :) ! Чудна последна снимка :) !
    Прегръдка ,Миленче !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така,Ив:)Прекрасно и сравнително бързо ястие.....Прегръдки и от мен,мила!

      Изтриване
  2. ох ,Миленка!
    Колко вино ли ще изпие !!!
    Хубав петък мила
    прегръдки

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пие и то доста попийва,Мими..............:)))))
      Прегръдки и за теб:)!

      Изтриване
  3. Точно така го приготвям и аз:) Много вкусно става Миленка!
    Поздрав с усмивка:)

    ОтговорИзтриване