неделя, 11 май 2014 г.

ПАСИРАНА СУПА


продукти:

500 гр.грах;
3-4 бр.картофи;
300 гр.гъби"Печурка";
1/2 гл.кромид лук;
1/2 вр.магданоз;
сол;
олио;
индийско орехче;

В 1,5 л.подсолена вода сваряваме граха,картофите,магданоза и лука.
Когато се уверим в готовността прибавяме предварително позапържените в олио гъби.
Пасираме супата и подправяме с щипка-две индийско орехче и с пресни подправки(копър;магданоз).
Поднасяме с крутончета....

5 коментара:

  1. Много обичам такива крем супи, Миленче! :) В комбинация с крутоните супата е още по-апетитна!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Приготви ми прибори, че идвам:) Ама страхотна е тази супа, Миленка! Приятна вечер, мила!

    ОтговорИзтриване
  3. От пасираните супи, тази с гъби най-харесвам :) Но твоята комбинация и украсата са просто чудесни, Миленка!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз съм фен на крем супите. Вкусно предложение и красива украса!
    Прегръдка, Миленче!

    ОтговорИзтриване
  5. Да правя ли допълнително?!:))))Прекрасни сте момичета!

    ОтговорИзтриване