сряда, 8 юли 2015 г.

БЕКОН С ВКУСНО КОРЕНОПЛОДНО КАНАПЕ

 продукти:

***канапе:

1 кг.картофи;
3 бр,моркови;
3 стр.девесил;
1 гл.кромид лук;
1 ч.л.фина горчица;
2 с.л.краве масло;
сол;


бекон;


В малко подсолена вода сваряваме картофите,които ако са пресни само измиваме без да белим.Към тях добавяме обелените моркови,главата лук и накъсания девесил.
Отцеждаме течността посоляваме допълнително,овкусяваме с горчицата и маслото.Пасираме или намачкваме пюрето.
Бекона не изисква никаква сложна обработка,просто нарязваме на филийки и запичаме на сух тиган.
Поднасяме и се наслаждаваме на вкуса.......




6 коментара:

  1. Миленка,
    понякога у дома идват неочаквани гости, без предупреждение естествено и в бързината трябва нещо да приготвя.Веднага поставям твоето ястие в графа - бързи, лесни и вкусни за неочаквани гости.Благодаря ти за идеята, много ще ме улесниш с твоята рецепта.
    Поздрави и весело лято !

    ОтговорИзтриване
  2. С удоволствие бих си хапнала една толкова апетитна порцийка, Миленка!
    Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Много апетитно изглежда това беконче,а идеята ти за "отвързваща ръцете" вечеря е чудесна!

    ОтговорИзтриване
  4. Семплите рецепти са най-вкусни!Отново превъзходно предложение,Миленка!Тук винаги си намирам идеи по мой вкус!Благодаря за удоволствието,сърдечни поздрави и ведър юлски уикенд!

    ОтговорИзтриване
  5. Радвам се ,че оценихте достойнствата на това семпло,но безумно вкусно ястие момичета:)!
    Свежо лято!

    ОтговорИзтриване
  6. Аааа, май няма рецепта на която да устоя, сега се връщам да ги прегледам и се прехласвам пред монитора!

    ОтговорИзтриване