продукти:
5-6 пушени ребра;
1 ч.ч.кафява леща;
1 гл.кромид лук;
2 бр.картофи;
2 бр.моркови;
50 мл.течна сметана;
сол;
черен пипер;
В литър и половина подсолена вода оставяме ребърцата да поврат за около половин час,след което ги обезкостяваме и връщаме месото в тенджерката.Добавяме лещата и останалите зеленчуци ,нарязани на ситни кубчета.Ако преценяме,че много се сгъстява супата добавяме още течност.Готовото ястие застройваме със сметаната и поднасяме с прясно смлян пипер.
Да Ви е вкусно!
ММиленче, за много години!
ОтговорИзтриванеБъдете живи и здрави, обичайте се и давайте този заразяващ пример и на децата си!
Прегръдки!
Страхотна супа!
ОтговорИзтриване