петък, 10 юни 2016 г.

ЧЕСНОВИ ПИЛЕШКИ БУТЧЕТА ПО МИЛЕНСКИ


продукти:

5 бр.пилешки бутчета;
1 гл. чесън;
1 с.л.ронена чубрица;
1-2 с.л.соев сос;
2-3 с.л.олио;
сол;

Обеления чесън счуквам в хаванче с малко сол.Добяваяме чубрицата и олиото.Разбъркваме и така получаваме нещо като майонезен сос.
Намазваме с чесновия сос бутчетата от всички страни.подреждаме ги в тавичка,предварително покрита с хартия.

Поръсваме месото и със соевия сос.
Печем на 180 С за около 40 мин.!
Поднасяме с пресни зеленчуци!




2 коментара:

  1. Изглеждат изключително апетитно и аз по бонбонски ще дръпна едното:))) Поздрави, изкусителке!

    ОтговорИзтриване
  2. Запазена марка, значи:)
    Ама пък апетитнииии.

    ОтговорИзтриване