продукти:
500 гр.гъби;
3 бр.моркови;
1 гл./малка/кромид-лук;
200 мл.пресно млеко;
1 глава целина/около 100 гр./;
1 зеленчуков бульон;
сол;
копър;
Нарязваме добре измитите гъби,целина,моркови и лук на едри парчета и ги заливаме с 1 л. вода.Пускаме бульончето и солта.
Когато зенчуците са готови прибавяме млекото и оставяме за още 5 мин. на котлона.
Пасираме супата и поднасяме с ароматен копър!
По желание може да подправим и с черен пипер.
500 гр.гъби;
3 бр.моркови;
1 гл./малка/кромид-лук;
200 мл.пресно млеко;
1 глава целина/около 100 гр./;
1 зеленчуков бульон;
сол;
копър;
Нарязваме добре измитите гъби,целина,моркови и лук на едри парчета и ги заливаме с 1 л. вода.Пускаме бульончето и солта.
Когато зенчуците са готови прибавяме млекото и оставяме за още 5 мин. на котлона.
Пасираме супата и поднасяме с ароматен копър!
По желание може да подправим и с черен пипер.
Коментари
Публикуване на коментар