продукти:
200 гр. свински врат;
200 гр. луканково кърначе;
200 гр. свинска шунка;
100 гр. стерилизирани печурки;
1 вр.зелен лук;
1 гл.кромид-лук;
4 бр.печена пиперка;
2 бр.домат;
100 гр.топено сирене;
1/2 к.ч. олио;
сол;
черен пипер;
ронена чубрица;
магданоз;
Слагаме сача с олиота да се загрее добре на котлона.Прибавяме във вече загрят сач главата кромид-лук/нарязан на полумесеци /и печената пиперка.Когато леко лукът се поизбистри прибавяме нарязаните врат и кърначета.Посоляваме със сол и черен пипер и регулярно разбъркваме след около 10-15 мин.Прибавяме и наситнения пресен лук,парченцата шунка и гъбите.Овкусяваме с ронената чубрица.
Включваме фурната да се загрее и мушкаме сача за 15 мин.Разпределяме върху ястието кръгчета домат,върху него топеното сирене и оставяме за още 3-4 мин.във фурната.
Поднасяме поръсен сача с магданоз и чаша хубаво червено вино :)
Да Ви е сладко!
200 гр. свински врат;
200 гр. луканково кърначе;
200 гр. свинска шунка;
100 гр. стерилизирани печурки;
1 вр.зелен лук;
1 гл.кромид-лук;
4 бр.печена пиперка;
2 бр.домат;
100 гр.топено сирене;
1/2 к.ч. олио;
сол;
черен пипер;
ронена чубрица;
магданоз;
Слагаме сача с олиота да се загрее добре на котлона.Прибавяме във вече загрят сач главата кромид-лук/нарязан на полумесеци /и печената пиперка.Когато леко лукът се поизбистри прибавяме нарязаните врат и кърначета.Посоляваме със сол и черен пипер и регулярно разбъркваме след около 10-15 мин.Прибавяме и наситнения пресен лук,парченцата шунка и гъбите.Овкусяваме с ронената чубрица.
Включваме фурната да се загрее и мушкаме сача за 15 мин.Разпределяме върху ястието кръгчета домат,върху него топеното сирене и оставяме за още 3-4 мин.във фурната.
Поднасяме поръсен сача с магданоз и чаша хубаво червено вино :)
Да Ви е сладко!
Коментари
Публикуване на коментар