продукти:
1 кг.вратни свински пържоли;
0,500 кг.моркови;
0,300 кг.кромид-лук;
0,150 кг.гъби;
2 бр.домат;
300 мл.червено вино;
4 ч.л.сол;
2 ч.л.черен пипер;
1 ч.л.кимион;
олио;
Нареждаме пържолките на дъното на по-дълбока тавичка.Пръскаме върху им небрежно ,едро нарязаните зеленчуци:моркови,гъби,лук и домати.
Размиваме подправките/сол,черен пипер и кимион/ във виното и с него заливаме съдържанието на тавичката.Хубавоооо ливваме от олиото.Покриваме тавата с пергамент и печем на 180 градуса за 40-50 мин.
1 кг.вратни свински пържоли;
0,500 кг.моркови;
0,300 кг.кромид-лук;
0,150 кг.гъби;
2 бр.домат;
300 мл.червено вино;
4 ч.л.сол;
2 ч.л.черен пипер;
1 ч.л.кимион;
олио;
Нареждаме пържолките на дъното на по-дълбока тавичка.Пръскаме върху им небрежно ,едро нарязаните зеленчуци:моркови,гъби,лук и домати.
Размиваме подправките/сол,черен пипер и кимион/ във виното и с него заливаме съдържанието на тавичката.Хубавоооо ливваме от олиото.Покриваме тавата с пергамент и печем на 180 градуса за 40-50 мин.
Коментари
Публикуване на коментар