продукти:
1 кг.свинско сърце;
125 гр.краве масло;
50-100 гр.пушено сирене;
сол;
дафинов лист;
черен пипер/зърна/;
Свряваме сърцата в херметическата тенджера /по-бързо става/ като във водата пускаме 2-3 дафинови листа,зърна черен пипер и сол.Такъв неземен аромат придобива дреболийката........:)
Като изстинат сърцата ги нарязваме на филийки.
На дъното на тавичката нарязваме малка част от маслото,после слагаме филийки сърце,масло,сърце........
Запичаме за 10-15 минути на 150 градуса и 3-4 минути преди окончателнот изкарване от фурната нареждаме пушеното сиренце отгоре и лекичко го запичаме за 2 минутки.
1 кг.свинско сърце;
125 гр.краве масло;
50-100 гр.пушено сирене;
сол;
дафинов лист;
черен пипер/зърна/;
Свряваме сърцата в херметическата тенджера /по-бързо става/ като във водата пускаме 2-3 дафинови листа,зърна черен пипер и сол.Такъв неземен аромат придобива дреболийката........:)
Като изстинат сърцата ги нарязваме на филийки.
На дъното на тавичката нарязваме малка част от маслото,после слагаме филийки сърце,масло,сърце........
Запичаме за 10-15 минути на 150 градуса и 3-4 минути преди окончателнот изкарване от фурната нареждаме пушеното сиренце отгоре и лекичко го запичаме за 2 минутки.
Коментари
Публикуване на коментар