продукти:
1,5 свински гърди/без кост/;
за мариноване:
1 с.л. горчица;
2 с.л. майонеза;
1 ч.л.сол;
1/2 ч.л.черен пипер;
соев сос ;
за плънката:
2 твърдо сварени яйца;
3 бр.кисели краставички;
50 гр.пушено сирене;
50 гр.кашкавал;
50 гр.шунка;
за намазване:
3 с.л.мед;
4 с.л.зехтин;
Вземаме свинските гърдите /цяло парче/ и го разрязваме/не до края/ напречно на две половини ,така че да получим по-голямо правоъгълно парче.
Объркваме съставките ,кото са нужни за марината и хубаво намазваме месото.Опаковаме го в стреч и пъхаме в хладилника за една нощ.
Започваме да навиваме внимателно докато не направим хубаво руло,което завързваме със здрав конец.Преместваме в тавичка и намазваме рулцето с меда.
1,5 свински гърди/без кост/;
за мариноване:
1 с.л. горчица;
2 с.л. майонеза;
1 ч.л.сол;
1/2 ч.л.черен пипер;
соев сос ;
за плънката:
2 твърдо сварени яйца;
3 бр.кисели краставички;
50 гр.пушено сирене;
50 гр.кашкавал;
50 гр.шунка;
за намазване:
3 с.л.мед;
4 с.л.зехтин;
Вземаме свинските гърдите /цяло парче/ и го разрязваме/не до края/ напречно на две половини ,така че да получим по-голямо правоъгълно парче.
Объркваме съставките ,кото са нужни за марината и хубаво намазваме месото.Опаковаме го в стреч и пъхаме в хладилника за една нощ.
Приготвяме плънката като нарежем продуктите на кубчета,освен кашкавала,който настъргваме.
Слагаме плънката в единия край на местния правоъгълник.
Сипваме вода около 1 см.и поливаме месото със зехтин.
Покриваме с фолио и печем за около час и половина -два на 160 градуса и вентилатор.
Поднасяме с гарнитура по избор.Аз го сервирах с пюре от картофи и спанак и се получи отлична комбинация.
Миленочка, какой аппетитный рецепт. Обязательно попробую приготовитью
ОтговорИзтриванеМного се радвам Ира!Надявам се и на Вас да хареса ,така както на нас и приятелите ,които ни бяха на гости:)
ОтговорИзтриване