продукти:
0,500 кг.китайско зеле;
100 гр.кайсиеви ядки;
100 гр.маринован чесън;
копър;
за дресинга:
50 мл.олио;
4 с.л.ябълков оцет;
2 ч.л.сол;
Кайсиевите ядки се изпичар на сух тиган.Нарязваме зелето на тънки ивици и прибавяме към него изчистените скилидки чесън.Поръсваме с ядките и наситнения копър и заливаме с дресинга.
Импровизирах,но се получи една много свежа и вкусна салата,която ако опитате ще бъде в списъка Ви -ЛЮБИМИ :).
0,500 кг.китайско зеле;
100 гр.кайсиеви ядки;
100 гр.маринован чесън;
копър;
за дресинга:
50 мл.олио;
4 с.л.ябълков оцет;
2 ч.л.сол;
Кайсиевите ядки се изпичар на сух тиган.Нарязваме зелето на тънки ивици и прибавяме към него изчистените скилидки чесън.Поръсваме с ядките и наситнения копър и заливаме с дресинга.
Импровизирах,но се получи една много свежа и вкусна салата,която ако опитате ще бъде в списъка Ви -ЛЮБИМИ :).
Коментари
Публикуване на коментар