продукти за около 50 бр.
2 бр.яйца;
125 гр.масло;
2 ч.ч.галета;
2 ч.ч.брашно;
1 ч.ч.пудра захар;
1 ч.л.сода за хляб;
какао;
Мекото масло разбиваме на пухкав крем със захарта.Объркваме брашното,галетата и содата за хляб.Прибавяме сухата смес към масления крем.Омесваме тестото и правим топченца колкото орех.
Топим пласмасова капачка от безалкохолно в какаото и я претискаме в тестеното топченце.Така се оформят гъбките:)))Нареждаме сладките в тава,постлана с хартия с пънчетата нагоре.Печем на 160С до порозовяване.
Така тези гъбки стават не прекалено сладки и изкусително хрупкави.
Да Ви е сладко!
Deliziosi piccoli biscotti
ОтговорИзтриванеciao
Ехе, ама много готини са станали тези гъбки, като истински са!
ОтговорИзтриванеЩом не са прекалено сладки веднага бих си напълнила шепичката,много ми харесват,Миленче!Сигурно не съм ги опитвала от дете,т.е. мноооого отдавна,чудесни си ги оформила,истински гъбчици!
ОтговорИзтриванеПоздрави,мила!
Прекрасни!Помня ги от детството!
ОтговорИзтриване