продукти:
600-700 гр.свински врат /паприкован/без кост;
1 шепа стафиди;
3-4 скил.чесън;
1 морков/по-голям;
2 с.л.олио;
Шпековаме месото с парченцата морков,чесън и стафидките от всички страни.
Пъхваме месото в плик за печене и го поливаме с олиото.
Завързваме плика и го надупчваме с игла от горната му страна.Печем като в тавичката сме сипали 1 ч.ч. вода.
Печенето се осъществява на 180С за около 1 ч. и 30 мин..
Лесно и много апетитно :) ! Чудна последна снимка :) !
ОтговорИзтриванеПрегръдка ,Миленче !
Така,Ив:)Прекрасно и сравнително бързо ястие.....Прегръдки и от мен,мила!
Изтриванеох ,Миленка!
ОтговорИзтриванеКолко вино ли ще изпие !!!
Хубав петък мила
прегръдки
Пие и то доста попийва,Мими..............:)))))
ИзтриванеПрегръдки и за теб:)!
Точно така го приготвям и аз:) Много вкусно става Миленка!
ОтговорИзтриванеПоздрав с усмивка:)