продукти:
котлети от толстолоб;
5-6 с.л.олио;
продукти за микса от подправки:
сол;
сух девисил;
кориандър;
къри;
черен пипер
лимонтозу;
Объркваме подправките /или ползваме от готовите:)))/и поръсваме рибните котлети и от двете им страни.
Прибираме овкусения толстолоб в хладилника до момента на приготвяне.
Загряваме тигана ,потапяме котлетите в чинийката с олиото и печем до получаване на добър загар и от двете страни.
Поднасяме с лимон и чаша вино:)
Jednostavno i ukusno...
ОтговорИзтриванеСупер е станала рибката....
ОтговорИзтриванеИ с биричка ще си ходи тази рибчица…. само да е топличко на вън:)
ОтговорИзтриванеПоздрав с прегръдка Миленка!
Още не съм пробвала толстолоб, само му се каня :)
ОтговорИзтриванеМного лесна рецепта предлагаш и ще се възползвам от нея!
Поздрави!