продукти:/за около 8 бр./
1 ч.ч.бяло сирене;
1 ч.ч.кисело млеко;
1 ч.л.сода за хляб;
1/2 ч.ч.тиквено семе;
2 ч.ч.бяло брашно;
2 с.л.олио;
краве масло;
Погасяваме содата в киселото млеко и към тях прибавяме тиквеното семе,олиото и нароненото сирене.Прибавяйки брашното омесваме много меко тесто.
Върху хартия за печене подреждаме питките,които сме оформили с навлажнени ръце.
Върху всяка питка поставяме по парченце масло.
Печем на 180С за около 20-25 мин..
Вкусотияяяя....Браво, Миленче!
ОтговорИзтриванеЕто откъде е този аромат! Разкошни!
ОтговорИзтриванеТези съм ги правила преди година някъде, много нихаресаха, но защо ли съм ги забравила. Обичаме солени тестени изделия с тиквени семки! Много са ти апетитни, Милена!
ОтговорИзтриванеВкусно допълнение към добруджанките! Стават още по апетитни!
ОтговорИзтриванеПрегръдки!
Чудесно изглеждат,Милена!Поздрави!
ОтговорИзтриванеЗа много години, Миленка! Много здраве, много смях, много нови и вълнуващи преживявания през Новата 2013-та!
ОтговорИзтриванеМного вкусна рецепта показваш. Добруджанките са ми скъп спомен от детството, но с тиквени семки не съм опитвала, чудесна идея!
Сърдечен поздрав и усмивки!
Живе,Кате,Ирма,Тили,Таня и Лети много Ви благодаря ,че обърнахте внимание:))))на моите "Добруджанки"....,но те наистина си заслужават..Прегръдки!
ОтговорИзтриване