продукти:
1.500 кг.свински ребърца;
продукти за маринатата:
3-4 с.л.кетчуп;
2-3 с.л.фин мармалад от горски плодове;
1 ч.л.сол;
2 с.л.подправка за пържоли"KOTANYI";
3 с.л.олио;
1 ч.л.чесън на прах;
2 с.л.тъмен соев сос;
1/2 лимон/сок/;
Продуктите за марината се разбъркват до получаването на гъст сос.
С този сос с помощта на четчица намазваме хубаво ребърцата и от двете страни и оставяме на хладно за около час-два.
Печем на 180С до готовност.
Няма да казвам,колко са прекрасни,защото е излишно....просто опитайте.Гарнитурата към ребърцата е волна:))))))
Миленка, прекрасно предложение за вино! Хубав празник!
ОтговорИзтриванеСтрахотни са! И много любими!
ОтговорИзтриванеЧудесни са, Миленка!Поздрави!
ОтговорИзтриванеМного обичам сладки ребърца, но с мармалад не съм правила. Твоите са много вкусни, Миленка! Поздрави и наздраве за изкусителните ребърца и хубавото вино!
ОтговорИзтриванеС този мармалад са били направо трепач ребрата,Миленче!Усмихнат петък и уикенд! :)
ОтговорИзтриванеМного обичам ребърца, но готвя много, много рядко. Разкошни са ти се получили, усешам, че се топят в устата...
ОтговорИзтриванеУсмихнат уикенд, Миленка :)