продукти:
2 бр.свински крачета;
1 с.л.сол;
1 ч.л.черен пипер;
В 1 1/2 л. подсолена вода (в херметическа тенджера) сваряваме крачетата.
Когато са готови ги обезкостяваме.Подправяме бульона с черен пипер.
В малки купички разпределяме месото и заливаме с бульончето.
Прибираме в хладилник.
Поднасяме като обръщаме купичките в чинийка и поливаме с оцет или комбинация от оцет и счукан чесън.
Прекрасно е...така,че докато още е подходящ сезонът-опитайте:)!
И ти не си устояла гледам :))
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Миленче, много обичам пача, но все наготово си хапвам (при мама :)). Не съм приготвяла сама, но ти ме нави да опитам :) Поздрави и хубав ден!
ОтговорИзтриване