продукти:
1.500 гр.пиле;
1-2 ч.л.сол;
1 с.л.зърна черен пипер;
продукти за соса:
200 гр.топено сирене;
200 гр.пушено сирене;
3 с.л.сирене"Ricotta";
синьо сирене колкото орех;
50 гр.кашкавал;
черен пипер;
Сваряваме пилето в подсолената и подправената с черен пипер вода.
Свареното пиле обезкостявяме и подреждаме месото в платото за поднасяне.
В 200-250 мл.от пилешкия бульон поставяме всички сирена и на среден огън и с разбъркване (от време на време)приготвяме сосчето.Сгъстяваме го около 10-15 мин.до получаването на плътен сос.Имайте предвид ,че с изстиването си сосът се сгъстява доста.
Поднасяме пилешкото полято със сос.
Много апетитно!
ОтговорИзтриванеВкусно съчетание на пилешкото със соса от сирената!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Едно от любимите ми ястия - пиле със сирена!
ОтговорИзтриванеПриемаш ли гости, Миленче! :)
Много обичам пиле със сирена, а това твое съчетание на продукти е страхотно вкусно! И изглежда много апетитно! Страхотна си, Миленка!
ОтговорИзтриванеМмм колко апетитно звучи и изглежда. Записвам си да пробва. Поздравления за лесната рецепта.
ОтговорИзтриванеХубав и усмихнат ден!
Благодаря Ви момичета:))!
ОтговорИзтриване