продукти:
1 кг.пресни картофи;
80 гр.краве масло;
2 с.л.сусам;
1 с.л.ленено семе;
сол;
В подсолена вода сваряваме картофките(цели)като преди това сме ги измили и остъргали с помощта на домакинска гъбичка.
Запичаме в сух тиган сусама и лененото семе.
Разтапяме,запържваме маслото и към него прибавяме семената.
Сварените,но не разварени картофчета се прецеждат от водата и ги поливаме с маслото.
Хубаво и внимателно объркваме и поднасяме.
Миленка, изкусителни малки картофки си приготвила, просто вълшебни! Поздрави!
ОтговорИзтриванеМиленче, пак даваш интересна идея с тези картофки!
ОтговорИзтриванеПоздрави!