продукти:
1 кг.пилешки дробчета;
1 гл.кромид лук(голяма);
3 бр.чушки:Севрия";
1 бр.люта чушка;
1-2 бр.домат;
100-150 гр.моцарела;
сол;
черен пипер;
олио;
магданоз;
Сваряваме дробчетата в подсолена вода.
Запържваме в загрятото олио за 5-6 мин.нарязания на полумесеци кромид заедно с едрите парченца чушка.
Прибавяме пилешките дробчета и лютото чушле.
Поразбъркваме за около 3-4 мин.и прибавяме нарязаните домати.
Разбутваме с шпатулата.Посоляваме със солта и черния пипер.След има-няма 5 мин.накъсваме в тиганчето моцарелката и изключваме котлоно,но не дърпаме ястието.
Поднасяме с богата поръска от свеж магданоз.
Миленка,преливаш от страхотни идеи,а това никога не би ми хрумнало,страшно идейно и вкусно да включиш моцарела към дробчетата,ще опитаме обезателно,благодаря ти,мила!Сърдечни поздрави!
ОтговорИзтриванеМиленче, много удачно предложение за Петровден, прекрасна комбинация! С пожелания за прекрасен уикенд!
ОтговорИзтриванеМиленка, такава комбинация не съм опитвала, но звучи апетитно и изглежда много вкусно! Имайки в предвид, че обичам и дробчета и моцарелка. Поздрави!
ОтговорИзтриванеВ момента не съм гладна, но така апетитно звучи това предложение! Интересна комбинация!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Здравей, Милена! Разгледах с голям интерес блога ти - страхотни предложения. Много ми допада Телешкото задушено в лозови листа, Телешките кюфтенца в гъбен сос или пък Шоколадовочерешовия момент. А тази комбинация на пилешки дробчета с моцарела ще бъде на нашата маса още следващата седмица - любопитна е комбинацията между продуктите.
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, че си се присъединила към компанията ни в моя блог :) С удоволствие ще те посрещам!