продукти:
1 кг.пилешки пържоли(бут без кожа);
1-2 моркова;
2 гл.кромид лук;
2 тиквички;
500-600 гр.гъби"Печурки";
140 гр.натурално топено сирене;
30 мл.олио;
чеснов пипер;
сол;
В тавичка объркваме нарязаните на средни парченца пържолки,целите(измити)гъби,едро нарязаните моркови,тиквички и кромидовите полумесеци.Посоляваме със сол и пипер.Поливаме с олиото и 500 мл.вода(пилешки бульон).Разпределяме топеното сирене и печем на 180С за 40-50 мин..
Divna kombinacija boja i ukusa...
ОтговорИзтриванеМного ти благодаря,Ясна:)!Успешна нова седмица!
Изтриване
ОтговорИзтриванеsábado, 17 de mayo de 2008
TORTA DE SARDINAS
Super receta de pollo me encanta luce muy rica con queso,saludos y abrazos.
Роси,радвам се да те видя:))))Благодаря ти,мила и спорна седмица!
ИзтриванеОу, много ми хареса новия облик на блога :)) А пилето...без много думи - вкусно :))
ОтговорИзтриванеКайти,радвам се ,че ти е хубаво при мен:)
ИзтриванеМиленче, пак предлагаш нещо много вкусно и лесно за приготвяне! Дъщерята прави подобно ястие, но всичко пържи. Много ми допада предложението ти - всичко в тавата и във фурната! Идеално!
ОтговорИзтриванеПрегръдки и усмихната нова седмица!
:)))Работим не само за време,но и за вкус ние стеб,Тили!Прегръдки и поздрави на дъщеря ти:)!
ИзтриванеОбожавам го, но във фурна като, че ли не съм пробвала досега, а изглежда неустоимо! Добавила си гъбки за разкош и морковчета за цвят!Страхотна рецепта, Миленка! Прекрасна нова седмица!
ОтговорИзтриванеКатенце,пробвай и този вариант......Благодаря ти за вдъхновяващата оценка:))))
ИзтриванеИзглежда страшно апетитно ... ще ми се да си топна на мига бучка хлебче в сосчето :)
ОтговорИзтриванеПоздрави Миленка и слънчево лято !