продукти:
500 гр.грах;
3-4 бр.картофи;
300 гр.гъби"Печурка";
1/2 гл.кромид лук;
1/2 вр.магданоз;
сол;
олио;
индийско орехче;
В 1,5 л.подсолена вода сваряваме граха,картофите,магданоза и лука.
Когато се уверим в готовността прибавяме предварително позапържените в олио гъби.
Пасираме супата и подправяме с щипка-две индийско орехче и с пресни подправки(копър;магданоз).
Поднасяме с крутончета....
Много обичам такива крем супи, Миленче! :) В комбинация с крутоните супата е още по-апетитна!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Приготви ми прибори, че идвам:) Ама страхотна е тази супа, Миленка! Приятна вечер, мила!
ОтговорИзтриванеОт пасираните супи, тази с гъби най-харесвам :) Но твоята комбинация и украсата са просто чудесни, Миленка!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
И аз съм фен на крем супите. Вкусно предложение и красива украса!
ОтговорИзтриванеПрегръдка, Миленче!
Да правя ли допълнително?!:))))Прекрасни сте момичета!
ОтговорИзтриване