продукти:
1 кг.пилешки дробчета;
1 бур. "Апетитка"(домашна ) около 200 гр;
1 гл.кромид лук;
2 с.л.соев сос;
1-2 щипки канела
сол;
черен пипер;
олио;
50 гр.топено сирене;
50 гр.кашкавал;
магданоз;
Измиваме пилешките дробчета .Осоляваме ги и объркваме със соевия сос.
Загряваме олиото в удобна за целта тенджерка.пускаме за 2-3 минутки полумесеците кромид,а след тях дробчетата заедно с марината си.Похлупваме и отхлупваме капака на съда като поразбъркваме .... .Когато остане само на мазнинка поръсваме с канелата и изсипваме бурканчето апетитка.Хубаво объркваме!
Дърпаме съда от котлона и подправяме с пиперчето.Изсипваме в плато и разпределяме топеното сиренце и настъргания кашкавал върху горещите пилешки дреболийки.
Поръсваме с магданозче........
Чудесно е, а имам и апетитка!
ОтговорИзтриванеНяма начин да не са разкошни и сочни дробчетата ти,Миленка!Чудесна рецепта!
ОтговорИзтриванеХубав ден!
Е, кака ме сети за тази апаетитка с чушленца вътре! Миленка, предложението ти е просто прекрасно! Прегръдки!
ОтговорИзтриване:)Много ме радвате с присъствието си .....Прегръдки:)!
ОтговорИзтриване