1 голямо пилешко бутче;
1 гл.кромид лук;
1 пак.зеленчуков Микс Стир Фрай "Дюжарден";
1 пак.зеленчукова крем супа "CHEF'S BEST";
дръжките на 1 вр.кервиз;
сол;
В подсолена вода сваряваме бутчето като от време на време отпенваме.
В прецедения бульон(около 1,500 л.)сипваме наситнения кервиз и лук,накъсаното пилешко и зеленчуковия микс(грах,бейби морковчета,царевица,гъби и ориз).
Оставяме да поври супата около 30 мин.и добавяме крем супата,която предварително сме разбъркали с малко студена вода.посоляваме ако сметнем за нужно.
Супата ври още десетина минутки.
Ако искаме застройваме богатата супичка с кисело млеко и яйце(в дадения случай аз съм я застроила).
Без сухата супа я вземам в хладна вечер;) Хубава и прохладна да е и днешната ти пожелавам!
ОтговорИзтриванеМиленче, и аз понякога ползвам сухите супи, я за супа. я за сос. Става вкусно. Супичката ти изглежда перфектно! Уф да можех да си дръпна сега чинийката, че при нас вече време за обяд..
ОтговорИзтриванеПоздрави и прегръдки!