продукти:
100-150 гр.кайма;
1 гл.кромид лук;
3 вр.магданоз;
100 гр.макарони;
сол;
черен пипер;
олио;
***застройка:
1 ч.ч.кисело млеко;
1 бр.яйце;
В малко олио задушаваме ситно нарязания кромид и каймата.Разбъркваме от време на време до като каймата стане на изразени бучици(аз не ги раздробявам,оставям ги по-едри) и добавяме измития и нарязан магданоз.Посоляваме и правим 5-6 завъртания.Похлупваме тенджерката и след 5 мин. сипваме 1,200 л.вода(бульон).Когато заври изсипваме и макаронките.
Готовата супа се застройва и поръсва с черен магданоз.
Не обичам магданоз, но като изпусна него, другото е супер!:)
ОтговорИзтриванеМного интересна супичка, предполагам и с друго месо може да стане, но и с кайма ми звучи чудесно!
ОтговорИзтриванеПоздрави, Миленка!
Миленче, интересна рецепта!
ОтговорИзтриванеТакава супичка не съм яла. Има и зеленийка, точно каквото обичам.
Поздрави,мила!