продукти:
пълнозърнест хляб(без мая);
80-100 гр.разбит рибен хайвер;
50 гр.маслини;
1/2 гл.лук;
Разбъркваме хайвера с едро нарязания на лунички кромид и почистените маслинени филенца.
С лъжичка разпределяме от места върху хлебните подложки.
С чаша студено ,ароматно ,бяло вино Ви пожелавам Добър апетит:)!
Миленче, веднага си грабвам от вкусните хапки и с удоволствие ще им се насладя, а снимките са прекрасни. Хубав ден!
ОтговорИзтриванеМиленка,
ОтговорИзтриванеи аз приготвям понякога подобни хапки, обикновено по време на пости, когато се налага някаква почерпка.
Поздрави и лека седмица !
Страхотни хапки, Миленче!
ОтговорИзтриванеСипвам по чаша бяло грузинско вино, че сега съм тука..:))))))))))...и да тече вечерта на брега на нашето море..
Хм - хванах те с нещо, което не обичам - хайвер:)))
ОтговорИзтриванеТук се плезя!
Я, какъв хубав Месечко! Хапките са едно малко бижу! Взимам обезателно и то няколко! Прекрасен октомври!
ОтговорИзтриванеЧерен хляб, хайвер, маслини, лук - и чаша ухаещ билков чай! Чудесна вечеря!
ОтговорИзтриванеЕ ще се почерпя! :)
Прегръдка!