продукти:
500 гр.спаначени талиатели;
600-700 гр.кълцано свинско месо;
1 гл.кромид лук;
5-6 бр.мариновани камби;
5-6 с.л.нарязани белени домати;
олио;
сол;
босилек;
ронена чубрица
кашкавал;
Филмираме дъното на тиган с олио.Загряваме и запържваме месото и лука.Подправяме със сол ,чубрица и босилек.Разбърквайки в процеса на задушаващото пържене:)))добавяме и доматите заедно с маринованите чушки.
Във вряща подсолена вода сваряваме пастата.Обединяваме талиателите и вкусната месна гарнитура и поднасяме с настърган кашкавал и предпочитани сосове(може и без).
Дояде ми се паста! :)
ОтговорИзтриванеПриятна вечер, Миленка!