продукти:
2 кг.пилешки крилца:
***за мариноване:
2 -3 с.л. едрозърнеста горчица;
1/2 каф.ч.олио;
1 с.л.чесново брашно;
1 г; кромид лук;
сол;
Хубаво разбиваме горчицата с олиото,солта и чесновото брашно.Добавяме в купата и едро нарязаната лучена глава.
В тази смес много добре оваргалваме крилцата.Забравяме за 2-3 часа за тях:)))
Подреждаме в тавичка ,постлана предварително с хартия и печем на 180С с вентилатор до порозовяване.
Една бърза и много вкусна вечеря е било,нали,Миленка,страхотно апетитни крилца!Хубав ден!
ОтговорИзтриванеПодсещащ ме, Миленче, че отдавна не съм приготвяла вкусни крилца. Този път ще ги направя по твоята рецепта, изглеждат чудни!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Чудни крилца! И аз като Танчето отдавна не съм пригтвяла тази вкусотия! Благодарско за идеята..Утре може да похрупаме тез апетини месца :))))))
ОтговорИзтриванеБързо и вкусно! У дома не са много по крилцата, но ще се опитам да ги изкуша! :)
ОтговорИзтриванеХубава вечер, Миленка!
Чудесни са! И ние ги обичаме много, даже понякога смесвам с кетчуп:)
ОтговорИзтриване