продукти:
ирански фурми;
млечен шоколад;
***плънка:
сусам;
сурови лешници;
1-2 фурми;
***украса:
кандирани портокалови корички;
Почистваме от костилките фурмите и ги пълним със смлените продукти за целта.
Потапяме в предварително разтопения шоколад и гарнираме всеки бонбон с портокалова коричка.
Оставяме да се втвърдят върху хартия за печене.....
Миленче, всеки ден различни бонбонки предствяш. И все вкусни и шоколадови. Браво за идеите!
ОтговорИзтриванеМмммм, Миленка, много, много привлекателни бонбони.Плънката е прекрасна, а тази разрязана бонбонка - фурма е направо разкош.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Леле, красота! Едни такива- топящи се в устата са станали. Отмъквам си един- два...ако може и всички?!
ОтговорИзтриванеУсмихнат ден!
Страхотна идея за бонбони от фурми,че и пълнени,че и с шоколадово елече,Миленка,пак си креативна!Прегръдка и ведър петък!
ОтговорИзтриванеПрави, прави Миленче, командировката ми наближава:))
ОтговорИзтриванеГоляма вкусотия са и тези бонбони, Миленка!
ОтговорИзтриванеПоздрави и чудесен уикенд!
Това е фантазия - разкош на вкус, аромат и визия;
ОтговорИзтриванепрекрасно предложения, Миленка!
Благодаря за страхотната идея, поздрави за теб и хубава нова седмица!
Даже и да не са потопени в шоколад, пак е чудесна идея!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Фурма не обичам, но подобен вариант със сушени смокини, звучи фантазе;) Поздрав, Миленка!
ОтговорИзтриване