200 гр.сушена(сочна)кайсия;
100 гр.млечен шоколад;
50 гр.черен шоколад;
сурови кайсиеви ядки;
портокалова кора;
Накисваме в топла вода няколко кайсиеви ядки.Обелваме ги и подсушаваме.
Разтапяме шоколадите.
Потапяме обилно в шоколада всяка кайсия.Всяко бонбонче украсяваме с ядка и портокалови стърготини.
Оставяме бонбоните да изсъхнат върху хартия на хладно местенце.
Прекрасна комбинация от различни видове бонбони си сътворила Миленка - вкусни, здравословни, с чудесна визия, със сигурност много по - добри от купешките - и на вид, и на вкус.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Миленка, чудесна колекция ни представи! Вкусотия... :)
ОтговорИзтриванеМиленка, уж болна, пък мирно не стоииииш...Да не си отворила фабрика за бонбони...?
ОтговорИзтриванеХа, сетих се подготвяш се за моето идване, нали?:)))
odlične pralinice...volim kajsiju ;-)
ОтговорИзтриванеПрекрасни, чудни бонбонки! Поздрави, Миленка!
ОтговорИзтриване