продукти:
600 гр.свински бут;
500 гр.консерва зелен фасул;
1-2 стр.праз лук;
2-3 скил.чесън;
3-4 сушени домати;
5-6 копърови зърна;
сол;
черен пипер;
олио;
Свинския бут нарязваме на средни късчета,които слагаме в тенджерката,посоляваме и го заливаме с 1 ч.ч. вода.Изсипваме и олиото,което сме определили(аз сипах около 50 мл.).Когато месото е омекнало,а течността е почти извряла пробавяме зеления фасул,маринованите домати,чесновите скилидки и едро нарязания праз.задушаването продължава още десетина минутки.Поръсваме с копъра и черния пипер.
Месо и зеленчуци - любима класика!
ОтговорИзтриванеАпетитно, Миленче!
:)Прегръдки,Аура!
ИзтриванеНаистина много апетитно, права е Аля, Миленка! Имам от всички зеленчуци, ще взема да го сготвя днес за обяд. Поздрави и слънчев ден!
ОтговорИзтриванеЧакам ,споделяне:)!
ИзтриванеКолко сочно е станало месцето и в комбинация със зеленчуците си е фантазия. Поздрави, Миленка!
ОтговорИзтриванеТи ме вдъхнови с твоето пилешко:),Кате!
Изтриване