продукти:
800-1000 гр.пилешки гърди;
100-200 гр.пушен свински бут;
100 мл.бяло вино;
100-150 мл.вода;
1-2 бр.моркова;
100 гр.мек пушен кашкавал;
100 гр.топено пушено сирене;
50 гр.моцарела;
1-2 с.л.едрозърнеста горчица;
сол;
бял пипер;
***гарнитура:
300 гр.спанак;
2 с.л.олио/масло;
Нарязваме пилешкото и свинското месо на удобни ,средни късчета.Посоляваме и заливаме със смес от бялото вино и вода.Когато течността понамалее прибавяме и едро нарязаните моркови и сирената.разбъркваме от време на време и малко преди изключване на котлона овкусяваме с пипера и горчицата......
Прелест!
Аз гарнирах със задушен спанак,но ако не желаете,тази добавка няма да се отрази на великолепния вкус на ястието:)!
Ох, то не само апетитно, но и бързо за приготвяне! Наистина прелест, Миленка!
ОтговорИзтриванеИ аз с удоволствие бих сготвила този специалитет!
Поздрави!
Ах, Миленка, безобразно вкусно е това! Обожавам такива ястия! Прелест! Поздрави!
ОтговорИзтриванеМного апетитно и ароматно ястие, Миленка! :) Поздрави!
ОтговорИзтриванеАроматно и вкусно! Чудесно е , Миленка!
ОтговорИзтриване