продукти:
500-600 гр.зелен фасул(пресен);
***кашу сос:
1 шепа индийско кашу(печено);
3 скил.чесън;;
1/3 вр.магданоз;
1ч.л.горчица;
2 с.л.олио;
4 с.л.оцет;
2 с.л.китайско пикантно олио за пържене;
1 люто чушле(по желание);
сол;
яйца;
Почистения зелен фасул сваряваме в подсолена вода.
Отцеждаме течността.
Всички съставки ,необходими за соса пасираме в блендер.
Объркваме зеленчука с ароматния дресинг и поднасяме с поширани яйца.
Тази салата от една имровизация се превърна в прекрасно основно ястие,което ще присъства на нашата трапеза и при официални поводи.....
Да Ви е вкусно!
Миленка,
ОтговорИзтриванеимаме много зелен фасул и винаги го правя на салата или яхния.Почитатели на зеления фасул сме и имаме много хубав, без конци сорт.А тази салата е много апетитна с този сос и добавката на поширани яйца.Още тази седмица ще я приготвя за да се дегустира.
Поздрави !
Ще Ви стане любима,сигурна съм,Ели!Усмивки:)
ИзтриванеИмпровизацията ти е право в десятката! Желая повече официални поводи:))
ОтговорИзтриване