продукти:
4-5 патешки бутчета;
250 гр.леща;
2 бр. моркова;
1 бр.домат;
1 бр.зелена чушка;
5-6 скил.чесън;
10 стр.целина;
сол;
В подсолена вода сваряваме бутчетата.
В прецедения бульон(около литър)прибавяме почистената и измита леща,едрите морковени парчета,чесновите скилидки,нарязаните домат,чушка и целина.Сваряваме зеленчуците добре и десетина минутки преди на изключим котлона добавяме и бутчетата.
Сервираме със свеж кервиз.
Ароматно и много вкусно предложение, Миленка! Така ме изкуши с това патешко бутче..., ще се чудя от къде да се сдобия няколко броя :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Миленка, нареждам се! Сигурна съм, че е много вкусно. :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!