продукти:
5 бр.яйца;
400 гр.течен шоколад
***поръска:
какао;
масло;
Шоколада го оставяме на стайна температура да се отпусне.
Разбиваме яйцата поне 5 минутки с миксера и постепенно добавяме течния шоколад.
Намазваме дъното на тавичка(кръгла с диаметър 20 см.или квадратна 20/20)с масло и поръсваме с малко какао.
Печем на 150С в предварително загрята фурна без вентилатор.
Напълно изстиналия сладкиш обръщаме върху поднос и напудряме с какао.
Ще останете възхитени..........
Миленка,
ОтговорИзтриванечудеса твориш в кухнята.И аз имам подобна рацепта за торта и става прекрасна.Но и кейкът с круша и кашу е чудесен.
Поздрави !
Благодаря ти,Ели за милите думи!:)
ИзтриванеПрегръдки!При нас в Пловдив е слънчево,дано и във Варна да е така:)
Ех, че лесно! Пък и изглежда вкусно :-)
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Видът не лъже,Светле!Великолепен е!
ИзтриванеАма никак не се съмнявам, че всички у дома не само ще са възхитени, а и омазани до ушите от кеф:) Разкош, Миленка! Поздрави!
ОтговорИзтриванеЗарадвай ги,Траянче...Утре е събота:)!
ИзтриванеУауу! Супер бомба!
ОтговорИзтриванеОт хубавите бомби:))Прегръдки!
ИзтриванеРазкош, не ям сладко, но това ми хареса ...
ОтговорИзтриванеЕто това се казва успех:)!
ИзтриванеСледващия път да направиш с една съставка:)
ОтговорИзтриванеТочно по вкуса ми е това, обаче!
ооо много изкушаващо,ще се пробва
ОтговорИзтриванехубав ден,Миленка