ПИЛЕШКИ СЪРЦА НА ТИГАН СЪС ЗЕЛЕНЧУК

Последните ми кулинарни  публикации са от моите бързи и вкусни ястия ,съобразени изцяло с натовареното ни ежедневие.Тези рецепти са много удобни за всяка домакиня,тъй като те не изискват буквален прочит,а по-скоро се приемат като подсказка за всяка една от нас :),просто развихряме въображение,а и освобождаваме хладилника от изостанали малки парченца продукти :) :) :)......
продукти:

1 кг.пилешки сърца;
1 гл.кромид лук;
2 бр.картофи;
1 ч.ч.зелен фасул(консерва);
1 с.л.доматено пюре;
200 мл.вода;
20 мл.олио;
сол;
черен пипер;

кашкавал;

В подсолена вода предварително сме сварили пилешките сърца.
Загряваме олиото в желан съд.Пускаме в горещата мазнина наситнения кромид,нарязаните на кубчета картофи и след около 3 мин.посоляваме.Добавяме и зеления фасул заедно със сърчицата.Разбъркването не спира и след 4-5 мин сипваме размитото доматено пюре във водата.Намаляме "огъня"и оставяме тихо да си къкри ястието до пълното извиране водата.
Ако картофките не са готови все още добавяме още малко водичка!
Сервираме с тънко нарязан кашкавал!




Коментари