продукти:
500 гр.свинско месо(осмянка);
1 бр.голям морков;
2 бр.големи стръка праз лук;
1 бр.домат консрва(белен);
2 бр.картофи;
200 мл.червено вино;
400 мл.вода;
100 мл.олио;
1 с.л.червен пипер;
1/2 с.л.сушен джоджен;
7-8 зърна черен пипер;
1 дафинов лист;
сол;
Нарязваме на ситни парченца шареното месо.С една чаша вода,посолена,задушаваме свинското като сме сипали и олиото.Когато водата поизври добавяме ситно нарязания морков и праз.Добавяме и жулиенчетата червена чушка и кубчетата картоф.Подправяме с пиперите,дафиновия лист и джоджена.Сипваме и винцето и добавяме парченцата домат .Прехвърляме кебапа в удобен съд и запичаме до готовност на 170С.
Честит празник, Миленка! Чудесен кебап за празника!
ОтговорИзтриванеЧестит празник и на теб,Траянче!Здраве и щастие ти желая и дълги години празнуване!Благодаря ти :),наистина е много вкусен!
ИзтриванеЧестит празник!
ОтговорИзтриванеПовод да те поздравя за вкусното ухание, с което даряваш всеки посетител.
Честит празник,Вили!Много здраве и щастливи поводи ти желая!
ИзтриванеБлагодаря ти за оценката :)
Сигурно е изкушаващо вкусно :)
ОтговорИзтриванеЧестит празник Миленка! Бъди здрава, щастлива, нежна, силна и красива!
По всяко време мога да бъда съблазнена от този кебап...:)
ИзтриванеБлагодаря и те прегръщам,Дани!
Мляс, мляс, обичам месце с праз:))
ОтговорИзтриванеИ теб обичам и те поздравявам едва сега, но пък една истинска жена трябва да празнува всеки ден - бъди щастлива все така, Миленка!