продукти:
3 бр.тиквички;
1/2 гл.червен лук;
босилек(сух);
сол;
зехтин;
***дресинг:
балсамов оцет;
чеснова паста;
сол;
магданоз;
Е това в никакъв случай не е рецепта...Това е просто идея за комбиниране на аромати и продукти ,която реализирах и не мога да не споделя :)
Измивате и нарязвате тиквичките на кръгчета.Нареждате със застъпване в тавичка.Разпределяте върху тях и тънко нарязания на шайби лук.Посолявате със сол,босилек и поръсвате със зехтин.
Печем на 180С до готовност.
Поднасяме с ароматния и бръз дресинг!
Миленка,
ОтговорИзтриванемного вкусни и ароматни стават печените тиквички.И за разлика от пържените не изискват много време.Чудни са.
Поздрави !