продукти:
тиква;
сушени плодове;
орехови ядки;
локум;
Измиваме тиквата.Отрязваме капаче и почистваме от семената.
Пълним с ядки,сушени плодове и нарязания локум.
Похлупваме и печем около час-час и нещо.
Сервираме ,загребвайки с лъжица от цялото тиквено съкровище.
Да Ви е сладко!
Хм, аз бих препоръчала като четиво Елин Пелин тук, но от тиквата ще си отрежа:)
ОтговорИзтриване:) Разбираем избор,но в случая това са писма на Вазов и вървят леко...
ИзтриванеМиленка,
ОтговорИзтриванеи аз правя тиквата по същия начин, не съм ползвала досега локум обаче.Режа я след изпичане на парчета като торта.Страхотно изкушение е.
Поздрави !
За много години,Ели!
ИзтриванеИзкушаващо предложение! Честита Нова година, Миленка! С пожелания за здраве, щастие и късмет!
ОтговорИзтриване