продукти:
2 бр.яйца;
2/3 стар хляб;
300 мл.айран(по-гъст(2:1 мляко/вода));
2 с.л.какао;
1/2 ч.ч.олио;
1 ч.ч.захар;
1 ч.л.сода за хляб;
какао за поръсване;
В блендер поставяме нарязания,повтвърдил се хляб.Чукваме яйцата,добавяме олиото,млякото,какаото,захарта,содата и пасираме.
Изсипваме в удобна за целта тавичка.
Поръсваме с какао и печем на 160С в предварително затоплена фурна!
Толкова фин,сочен сладкиш се получи,че Ви го препоръчвам с "три"ръце :)
Чуден, вкусен, ароматен сладкиш. Честита нова 2018 година, Миленка! С пожелания за здраве, щастие и късмет! Поздрави!
ОтговорИзтриванеАма оползотворяваш стария хляб по най-добрия начин, а?
ОтговорИзтриванеИиии, леле - за много години, Миленко!
Бъдете ми живи и здрави, цялото готино фемили!