продукти:
2 патладжана;4 червени чушки(Капия);1 домат;1/2 гл.чесън;магданоз;зехтин;сол
Приготвяме кьопоолуто по следния начин:
Изпичаме и обелваме патладжана,чушките и 5-6 скил.от чесъна.
Грубо ги намачкваме в съд ,удобен за целта.Добавяме обеления и нарязан на кубчета домат.
Посоляваме и овкусяваме със счукания чесън и зехтина.
Поднасяме с магданоз!
Обожавам го в този "по-груб" вид!
ОтговорИзтриванеМного апетитни снимки, Миленка!
И аз...Вкарва някакъв чар тази проявена "грубост" :)
ИзтриванеМного красиво поднесено и много любимо лятно ястие, Миленка! Особено, ако се хапва така поднесено и навън, ще е страхотно.
ОтговорИзтриванеЧудесно е ! И универсално - мезе, разядка или даже леко похапване :-)
ОтговорИзтриванеЕ,хе, точно така го обичам, на едро и нбережно, върха е!
ОтговорИзтриване