продукти:
2 л.бульон от свинско рагу(описан в рецептата),1 ч.ч.царевичен грис,3 с.л.кисело мляко
начин на приготвяне:
В тенджера заливаме с вода свинско рагу.Добавяме 4-5 стр.ароматен кервиз(целина),посоляваме,пускаме 10-15 зърна черен пипер и едро нарязана глава лук.Пускаме и 2-3 почистени моркова.Сваряваме до готовност на месото,което ще ползваме за друго ястие :) .
Пасираме бульона и когато заври добавяме царевичния грис,преди сваляне от котлона застройваме с кисело мляко.Поднасяме със свеж ,наситнен кервиз!
Хм, от нищо - нещо!
ОтговорИзтриванеТочно така,а е толкова вкусна,Веси!
Изтриване