Продукти:500гр.пилешки гърди,1 гл.около 400 гр. броколи, 2 морков, 2 скил.чесън,стрък праз, 300 мл.течна сметана, 3 триъгълничета топено сирене, стрък розмарин, сол, черен пипер, пармезан, зехтин
Задушаваме морковите и гърдите от пиле в малкото зехтин и вода. Посоляват се със сол и черен пипер. Пускаме в съда стрък розмарин. Оставяме да се позапържат като извори водата като пускаш 2 смачкани скилидки чесън. Пускаме смело ризичките от броколи и едро нарязан праз. Посоляваме още малко. Сипваме 400 мл.течна сметана и около 300мл.вода.пъхваме и 3 триъгълни чета топено сирене. Оставяме да си къкри. Когато сосът се сгъсти пускаме няколко половинки на чери домат чета. Поръсваме с настърган пармезан и поднасяме 😘
Коментари
Публикуване на коментар