вторник, 27 декември 2011 г.

МАСЛЕНО СВИНСКО СЪРЦЕ

продукти:

1 кг.свинско сърце;
125 гр.краве масло;
50-100 гр.пушено сирене;
сол;
дафинов лист;
черен пипер/зърна/;

Свряваме сърцата в херметическата тенджера /по-бързо става/ като във водата пускаме 2-3 дафинови листа,зърна черен пипер и  сол.Такъв неземен аромат придобива дреболийката........:)
Като изстинат сърцата ги нарязваме на филийки.

На дъното на  тавичката нарязваме малка част от маслото,после слагаме филийки сърце,масло,сърце........

Запичаме за 10-15 минути на 150 градуса и 3-4 минути преди окончателнот изкарване от фурната нареждаме пушеното сиренце  отгоре и лекичко го запичаме за 2 минутки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар