продукти:
6 бр.яйца;
2 стр.пресен кромид;
3-4 с.л.кисело млеко;
магданоз;
1 к.л.сол;
1к.л.лют червен пипер;
Сваряваме яйцата за 6 мин.сот завирането на водата.Оставяме ги да изстинат.Обелваме и ги разполовяваме по дължина.
Отделяме жълтъка в купичка.Към него прибавяме киселото млеко,наситнения пресен лук,подправките и разбъркваме сместа.
С нея пълним / или с лъжичка или с шприц/ белтъчните лодки и поднасяме.
6 бр.яйца;
2 стр.пресен кромид;
3-4 с.л.кисело млеко;
магданоз;
1 к.л.сол;
1к.л.лют червен пипер;
Сваряваме яйцата за 6 мин.сот завирането на водата.Оставяме ги да изстинат.Обелваме и ги разполовяваме по дължина.
Отделяме жълтъка в купичка.Към него прибавяме киселото млеко,наситнения пресен лук,подправките и разбъркваме сместа.
С нея пълним / или с лъжичка или с шприц/ белтъчните лодки и поднасяме.
Коментари
Публикуване на коментар